Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2009

«ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ» το νέο όνομα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών!


ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
Αρ. φύλλου 1579
31 Ιουλίου 2009

Τροποποίηση του Οργανισμού του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών με θέμα τη μετονομασία αυτού σε Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ”............ _ .... 3
Αριθμ Υ 4ο/26831/09 (3)

Τροποποίηση του Οργανισμού του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών με θέμα τη μετονομασία αυτού σε Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών "ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ”.
ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟIΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

1. Το Νοσοκομείο αυτό ορίζεται ως Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο και φέρει την επωνυμία “Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών "ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ”.
2.'Εδρα του Νοσοκομείου είναι η πόλη της Πάτρας.
3. Το Νοσοκομείο χρησιμοποιεί σφραγίδα στρογγυλή, η οποία αποτελείται από τρεις επάλληλους ομόκεντρους κύκλους, ως εξής: Εσωτ. Κύκλος: Έμβλημα της Ελληνικής Δημοκρατίας, Ενδιάμεσος Κύκλος: 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας - Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ”, Εξωτ. Κύκλος: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”.
Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Αθήνα, 22 lουλίου 2009
ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ
ΥΦΥΠ. EΣΩTEPIKΩΝ ΧΡ, ΖΩΗΣ
ΥΦΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΙΚ. ΛΕΓΚΑΣ
ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ

Όλοι εμείς στο ραδιόφωνο του "ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ',χαιρόμαστε ιδίαιτερως για την είδηση αυτή.Οι συντονισμένες ενέργειες του λίαν αγαπητού πανοσιολογιωτάτου αρχιμανδρίτου π.Χαρίτωνος Αθανασοπούλου,εφημερίου του παρεκκλησίου ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, ακούραστου συγκυρηναίου του πόνου χιλιάδων ψύχων και φίλου του Ραδιοφωνικού Σταθμού μας, πήραν "σάρκα και οστά"!«ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ» το νέο όνομα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΤΕΡΑ ΧΑΡΙΤΩΝΑ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ.Η ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΘΙΜΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΟΥΝ.ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου