Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2009

Ραδιοφωνικός Σταθμός Εκκλησίας της Ελλάδος. Νέο ξεκίνημα, ίδια σχέση !


"Η Εκκλησία της Ελλάδος διατυπώνει τον λόγο της μέσα στο ναό, μέσα στην κοινωνία. Στο ραδιόφωνο βλέπει, όχι μόνο ένα μέσο πληροφόρησης, αλλά ένα νέο και άμεσο τρόπο να προβάλλει και να παρουσιάσει το ορθόδοξο ήθος και να προωθήσει τον νεοελληνικό πολιτισμό.
Είκοσι χρόνια τώρα ο ραδιοφωνικός σταθμός της Εκκλησίας μας, συναντά την υποδοχή του κοινού, τόσο στην Αθήνα και στην περιφέρεια, όσο κι από τους Έλληνες στο εξωτερικό μέσω του διαδικτύου. Έχοντας διανύσει αυτήν την πλούσια και ζωντανή διαδρομή συνεχίζουμε πιο έμπειροι, ανανεωμένοι, πάντα με τον ίδιο στόχο:
την προβολή του μηνύματος του Χριστού.

Σ’ αυτήν την προοπτική η Επικοινωνιακή και Μορφωτική Υπηρεσία της Εκκλησίας της Ελλάδος ενέκρινε το νέο πρόγραμμα του Ραδιοφωνικού σταθμού της Εκκλησίας, βασισμένο σε αυτήν την πολύχρονη σχέση εμπιστοσύνης, αλλά και στην ανάγκη για ένα νέο, γόνιμο ξεκίνημα. Εκτός από ειδήσεις, πληροφορίες για το κοινωνικό έργο της Εκκλησίας, την προβολή της ζωής των κοινωνιών στις κατά τόπους ιερές Μητροπόλεις, στόχος του προγράμματος είναι να δείξει το δρόμο προς ένα νέο ήθος, ένα νέο προσανατολισμό.
Oι επιλογές και προτάσεις των εκπομπών μας δεν υπηρετούν μια συμβατική αντίληψη, μιαν ιδεολογία. Οι εκπομπές μας, είναι ανοιχτές σε όλα τα πρόσωπα, τα ρεύματα και τις τάσεις, υπακούοντας στην αρχή ότι κριτήριο του πολιτισμού είναι μόνο η ποιότητα και η ευπρέπεια".

Ευχόμαστε στον Αξιότιμο Διευθυντή του "αδελφού" Ραδιοφωνικού Σταθμού
της Εκκλησίας μας
κ.Αλέξανδρο Κατσιάρα θεολόγο-συγγραφέα,
τους εργαζομένους-διακονούντας παραγωγούς και συνεργάτες -ανάμεσα στους οποίους, άνθρωποι
με ιδιαίτερη προσφορά στην Ορθόδοξη Θεολογία ,
στην Βυζαντινή μας Μουσική και στον Πολιτισμό-
καλή δύναμη στην σημαντική πνευματική αποστολή που έχουν να επιτελέσουν.

Καλή ακρόαση!

Δείτε αναλυτικά το νέο πρόγραμμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου