Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2009

Ολοκλήρωση της 2ης Συνάντησης των Φίλων της Μ.Κ.Ο. "Ρωμηοσύνη"


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η 2η Συνάντηση των Φίλων της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009 στην έδρα της Μ.Κ.Ο., στην Εξαρχία του Παναγίου Τάφου στην Πλάκα.

Στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων, που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο της Εξαρχίας του Παναγίου Τάφου, από νωρίς είχαν προσέλθει ευλαβείς πιστοί, αλλά και φίλοι της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη», οι οποίοι μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας παρευρέθηκαν στη Συνάντηση των Φίλων της «Ρωμηοσύνης».

Στη Συνάντηση είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες και τη δράση της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης, καθώς και για τα προγραμματισμένα εγχειρήματα, που θα λάβουν χώρα το τρέχον έτος, καθώς επίσης και να απολαύσουν πλούσιο κέρασμα στον προαύλιο χώρο της Εξαρχίας του Παναγίου Τάφου. Επιπλέον συζητήθηκαν και απευθύνθηκαν ερωτήματα για το φιλανθρωπικό, πολυπολιτισμικό και ενισχυτικό ρόλο της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη» προς τα Πανάγια Προσκυνήματα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Διευθυντής των Ιστοχώρων του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, κ. Χρίστος Θ. Νικολάου, η Αναπληρώτρια Διαχειρίστρια της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη», κ. Αικατερίνη Διαμαντοπούλου, η οποία μετέφερε τους θερμούς χαιρετισμούς, τις ευχές και τις ευχαριστίες του Διαχειριστή της Μ.Κ.Ο. κ. Πέτρου Κυριακίδη.

Επίσης τη Συνάντηση τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί Ακαδημαϊκοί, μεταξύ των οποίων ο Καθηγητής Αρχαίας Ελληνικής Φιλοσοφίας Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Κωνσταντίνος Νιάρχος, η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Νεοελληνικής Φιλολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Μαρία Μαντουβάλου, ο Αναπληρωτής Καθηγητής της Ψυχολογίας της Θρησκείας Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Σπυρίδων Τσιτσίγκος.

Επίσης παρευρέθησαν μέλη του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Η Αγάπη», καθώς και πλήθος κόσμου.

Εκ της Γραμματείας της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου