Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2009

Α΄ Πανελλήνιο Συνέδριο για θέματα Θρησκευτικού Τουρισμού

Το Συνοδικό Γραφείο Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος με την ευκαιρία της πραγματοποιήσεως του Α΄ Πανελληνίου Συνεδρίου για θέματα Θρησκευτικού Τουρισμού των Στελεχών των Ιερών Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος, με γενικότερο θέμα:


«ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ (ΙΣΤΟΡΙΑ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ) ΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ»
από 14ης έως και 15ης Νοεμβρίου 2009 στη Ζάκυνθο, διοργανώνει Συνέντευξη Τύπου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009 και ώρα 12.00 μ. στην Αίθουσα Τύπου της Ιεράς Συνόδου.

Η Συνέντευξη θα δοθεί από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ζακύνθου κ. Χρυσόστομο, Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής για την διεξαγωγή του Α΄ Πανελληνίου Συνεδρίου, συνεπικουρούμενο από τους: α) Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη κ. Σπυρίδωνα Κατραμάδο, Γραμματέα του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων, β) κ. Γεώργιο Κούρτη, Α΄ Αντιπρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής, Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου και γ) κ. Γεώργιο Κασιμάτη, Β΄ Αντιπρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής, Διευθυντή του Γραφείου της Αντιπροσωπείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την Ελλάδα.

Εκ του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Συνόδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου